Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
MEXX Girls Baby Muts Whisper White
Momenteel uitverkocht

MEXX Girls Baby Muts Whisper White

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

9,95 €
8,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A05311100000001

MEXX Girls Baby Muts Whisper White
MEXX Girls Baby Muts Whisper White

MEXX staat voor mode die een beetje anders is. Het merk laat zich inspireren door het grote stadsleven, door alle daartoe behorende energie, stijlen entrends. Deze look wordt ook wel Metropolitan Casual genoemd. Een coole,hoogwaardige stijl, voor een schappelijke prijs. Altijd zelfbewust encasual.

In het kort: MEXX maakt mode voor mannen, vrouwen en kinderen die weten wat zewillen: iets bijzonders! Daarom ontwerpt MEXX niet alleen eigentijdse mode,maar ook verschillende lifestyle producten. Van exclusieve geurtjes,schoenen,brillen, tassen, tapijten tot beddengoed. Dit valt allemaal binnen de vierMetropolitan Casual muren.

• 95% katoen, 5% elastaan
• Wasbaar tot 40°C
• Geschikt voor de wasdroger


Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.