Micralite Reiswieg TwoFold Carbon
-66%

Micralite Reiswieg TwoFold Carbon


Variant:
  • Micralite Reiswieg TwoFold Carbon
  • Micralite Reiswieg TwoFold Evergreen

271,25 €
Prijs
92,27 €
Gratis levering
Bespaar nu
178,98 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A282393

EAN: 5060579580063

Micralite Reiswieg TwoFold Carbon
Ultralichte reiswieg voor pasgeborenen
Zo snel wordt de TwoFold een sportieve kinderwagen voor pasgeborenen: de reiswieg wordt eenvoudig met de adapters aan het frame van de TwoFold bevestigd. De bamboevezels maken de reiswieg niet alleen licht, maar hebben ook een antibacteriële werking en helpen om het vocht van je baby naar buiten te transporteren. Het babybadje kan ook plat worden opgevouwen voor eenvoudig transport. Het babybadje kan ook platgevouwen worden en is daardoor gemakkelijk te vervoeren.

Airflow mesh voor ademend vermogen
Compromisloos comfort: Wij gebruiken alleen de beste materialen voor comfort en een zeer goede temperatuurregeling. De zijkanten van de reiswieg zijn gemaakt van onze unieke Airflow Mesh stof en zijn daarom zeer goed ademend. En als u meer ventilatie voor je baby in de zomer wilt, kun je meer lucht binnenlaten dankzij de zijopeningen.

Weerbestendige stoffen
Het avontuur met kind kan niet vroeg genoeg beginnen! Daarom is onze reiswieg gemaakt van winddichte en waterdichte stoffen. De luifel beschermt je baby tegen regen en de felle zon. En als het weer je verrast: de reiswieg wordt geleverd met een extra stormafdakje.

Inclusief TwoFold Universaladapter
De reiswieg wordt geleverd met de TwoFold universele adapter. Je kunt het gebruiken en een kinderzitje opzetten in plaats van het badje op de TwoFold. De adapter is compatibel met andere merken zoals Maxi Cosi, Mothercare, Joie en Cybex.

Productdetails:
  • Ultralicht babybadje met bamboe vezels
  • Ademend luchtstroomnetwerk
  • Zijdelingse openingen voor extra ventilatie
  • Kan plat gevouwen worden
  • Weerbestendige stoffen
  • Inclusief TwoFold Universaladapter

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

Micralite Reiswieg TwoFold Carbon
Micralite Reiswieg TwoFold Carbon
271,25 €
92,27 €