Miyali DADACar-Folie zonnenfolie

Miyali DADACar-Folie zonnenfolie

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

22,53 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A070654

Miyali DADACar-Folie zonnenfolie
DaDaCar-Folie

De DaDaCar is de oplossing om al het directe zonlicht buiten de auto te houden en de kinderen op de achterbank geen last te laten hebben van scherpe zonnestralen.
Omdat de DaDaCar statisch is zijn er geen zuignappen nodig.
Wanneer correct aangebracht zal de sheet nooit loslaten en kan zelfs het raam naar beneden terwijl de sheet op het raam zit (dit is altijd op eigen risico).
Door de transparante stippen structuur wordt het zonlicht gebroken en kunnen de passagier en bestuurder toch door het raam kijken.

The DaDaCar sheets:
- Zijn zeer eenvoudig in gebruik, het gaat nog eenvoudiger als je de sheet of het raam vooraf vochtig/nat maakt)
- Kunnen talloze malen worden opgeborgen en hergebruikt
- Zijn eenvoudig bij te knippen of in kleinere stukken te snijden
- Zijn groter dan de meeste zonneschermpjes

The DaDaCar zit in een stevige opbergbox:
- 2 sheets van 50cmx50cm op een bewaarsheet van 53cmx53cm (zodat ze makkelijk zijn op te bergen).
- De kleur is aan beide zijden zwart.
- Bij elke verpakking zit 1 strijkkaart

Let op!
mag alleen worden aangebracht op de achterste zijruiten van het voertuig , maar nooit op de voorruit of zijruiten van de bestuurder of passagier!


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Miyali DADACar-Folie zonnenfolie
22,53 €