NAME IT Girls Mini Capri Broek MIXI Papaya
Momenteel uitverkocht

NAME IT Girls Mini Capri Broek MIXI Papaya

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 14,95 €
9,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A07242600000003

NAME IT Girls Mini Capri Broek MIXI Papaya
NAME IT Kinderkleding

NAME IT kinderkleding is een zeer betaalbare kinderkleding collectie met de meest uiteenlopende stijlen en artikelen.

De lagere prijsklasse doet niets af aan de kwaliteit! Van de NAME IT kinderkleding collectie is ook ondergoed en (in het zomerseizoen) badkleding verkrijgbaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Name it

Trendy kleding van Name it

Het Deense kindermodemerk Name it kenmerkt zich niet alleen door de vrolijke kleuren en hoogwaardige kwaliteit, maar vooral ook door trendy kinderkleding voor gunstige prijzen. Met meer dan 25 jaar ervaring weet en begrijpt Name it waar kinderen behoefte aan hebben. Kleding van Name it heeft dan ook vijf kernwaarden die hieraan bijdragen; be active, be caring, be green, be creative and be good. Deze kernwaarden spiegelen door in alles wat Name it doet, uiteindelijk is alles wat voor kinderen belangrijk is, ook belangrijk voor Name it!