Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
NATTOU Charlotte & Rose - Nekkussen Charlotte de giraf
Momenteel uitverkocht

NATTOU Charlotte & Rose - Nekkussen Charlotte de giraf

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 19,95 €
17,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A135153

NATTOU Charlotte & Rose - Nekkussen Charlotte de giraf

Het zachte nekkussen ondersteunt het kleine hoofdje van de baby tijdens het slapen. Handig voor onderweg. Alle Nattou producten worden met veel oog voor detail ontworpen, zijn kwalitatief hoogwaardig en met mooie kleuren verwerkt.

Details:
• Fabrikant-Art.nr.: 655378
• Materiaal: 100% polyester
• Wasbaar tot 30°
• Afmetingen: 25 cm

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.