Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Noppies Slaapzak Nanno White
-49%
Matentabel

Adviesprijs
69,99 €
Prijs
35,59 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
34,40 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A229994

Noppies Slaapzak Nanno White
Twee in één! Deze slaapzak Nanno van Noppies is voor elk seizoen. De buitenste slaapzak is zacht en warm, de binnenste slaapzak, van organisch katoen, is er om deze warmte extra te ondersteunen tijdens de koudere dagen. De TOG-waarde van de slaapzak is 0,8. De slaapzak is 80 cm. lang en is geschikt voor kinderen van 3 maanden tot ca. 9 maanden.




Productdetails:
  • Materiaal: 80% Organisch katoen / 20% Polyester
  • Wasbaar tot 40°c

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Noppies

Noppies – voor zwangere vrouwen en jonge moeders

Noppies is het merk voor iedere zwangere vrouw en jonge moeder. Noppies ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt al meer dan twintig jaar zwangerschapskleding en baby- en kinderkleding. (Positie)kleding die comfortabel en trendy is. Iedere vrouw kan zichzelf blijven tijdens haar zwangerschap, met kleding die past bij haar stijl en karakter. Ook voor baby’s en kinderen ontwerpen de designers mooie, comfortabele en functionele collecties, gemaakt van hemels zachte materialen. De collecties worden gekenmerkt door een vrolijke mix aan kleuren en een eigenwijze uitstraling. Ontdek Noppies in onze shop!


Onze bestsellers

Noppies Slaapzak Nanno White
Noppies Slaapzak Nanno White
Adviesprijs 69,99 €
35,59 €