NUK Baby Rose speenketting DUO voor alle NUK spenen

NUK Baby Rose speenketting DUO voor alle NUK spenen

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

5,09 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A149261

NUK Baby Rose speenketting DUO voor alle NUK spenen
Het is je wel bekend hoe belangrijk en fijn het voor jouw baby is om te spenen. Speenkettingen zijn de ideale oplossing zodat de speen ook daar blijft, waar hij hoort en deze niet verloren raakt of op de bodem belandt. De NUK speenketting "DUO" zorgt voor een betrouwbare bevestiging van spenen met of zonder ring. Het handige clipsysteem zorgt voor een eenvoudig aanbrengen aan de kleding van de baby. De speenketting heeft geen hoeken of kanten, een stevige textielen ketting die makkelijk schoon te maken is.


• Veilige bevestiging met duale functie
• Handig clipsysteem
• Geschikt voor alle NUK spenen met en zonder ring.
• Zonder hoeken en kanten
• Zeer stevig textiel

Materiaal:
Bevestigingsclip: PP
Textielketting: Polyester
Houder: siliconen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Baby Rose speenketting DUO voor alle NUK spenen
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
NUK Baby Rose speenketting DUO voor alle NUK spenen
5,09 €