NUK Babyborstel extra zacht met echt geitenhaar roze

NUK Babyborstel extra zacht met echt geitenhaar roze

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 13 beschikbaar!
  • NUK Babyborstel extra zacht met echt geitenhaar lichtblauw

Adviesprijs¹ 6,49 €
6,40 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A137419

NUK Babyborstel extra zacht met echt geitenhaar roze
De extra zachte babyborstel van NUK is gemaakt van 100% echt geitenhaar en bijzonder geschikt voor pasgeboren baby. Natuurlijkheid en maximale zachtheid maken het borstelen en de hoofdmassage tot een echte wellness-beleving voor jouw baby. Je kunt de borstel voor het dagelijks gebruik gebruiken. De handige handgreep is gemakkelijk vast te houden en zorgt voor een goede grip.
De hoofdhuid is in de eerste maanden nog erg gevoelig. Voor de verzorging moeten ouders daarom speciale babyborstels en kammen gebruiken. Ook wanneer de haardos nog te overzien is genieten de kleintjes van een hoofdmassage met een zachte borstel en wennen zich zo aan het dagelijkse verzorgingsritueel.

Details:
• Voor de dagelijkse haarverzorging van baby's en kleine kinderen
• Borstel met extra zachte haren gemaakt van 100% echt geitenhaar
• Maximale zachtheid en natuurlijkheid

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Babyborstel extra zacht met echt geitenhaar roze
Adviesprijs¹ 6,49 €
6,40 €