NUK Babyborstel met extra zachte nylon borstels licht grijs

NUK Babyborstel met extra zachte nylon borstels licht grijs

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

5,08 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A137403

NUK Babyborstel met extra zachte nylon borstels licht grijs
De NUK babyborstel biedt optimale hygiëne, hij is namelijk tot 60°c wasbaar. Haar nylon borstels zijn extra zacht. Ze kunnen de gevoelige hoofdhuid van je baby daarom optimaal verzorgen en masseren. Het handige handvat van de borstel ligt goed in de hand en is ook optisch een highlight in de badkamer.
De hoofdhuid is in de eerste maanden nog erg gevoelig. Voor de verzorging moeten ouders daarom speciale babyborstels en kammen gebruiken. Ook wanneer de haardos nog te overzien is genieten de kleintjes van een hoofdmassage met een zachte borstel en wennen zich zo aan het dagelijkse verzorgingsritueel.

Details:
• Voor de dagelijkse haarverzorging van baby's en kleine kinderen
• Borstel met zachte nylon borstels
• Wasbaar tot 60°c, voor een optimale hygiëne

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Babyborstel met extra zachte nylon borstels licht grijs
5,08 €