NUK Babyfoon Easy Control 200

NUK Babyfoon Easy Control 200

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 4 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 59,90 €
52,24 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,66 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A146222

NUK Babyfoon Easy Control 200
NUK Babyfoon Easy Control 200, hoge kwaliteit, gemakkelijk in gebruik, 100% vrij van storingen, tot 200 meter bereik, digitale FHSS- technologie

• 100% vrij van storingen
• absoluut betrouwbaar door digitale FHSS technologie
• tot 200 meter bereik
• Indicatielampje voor een veilige verbinding
• Waarschuwingslampje, die de geluiden van de baby visueel aangeeft

Het is de meest natuurlijke zaak van de wereld dat ouders er altijd voor hun baby willen zijn en deze altijd willen beschermen. Het Easy Control 200 babyfoon voldoet aan de behoeften van ouders met handige functies en eenvoudig te gebruiken, zodat ze 's nachts of tijdens de rustige periodes geen geluid van de baby hoeven te missen.

Een optimale overdracht dankzij FHSS technologie
Het zendt het geluid van de kinderkamer met een hoge kwaliteit via digitale FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), dat is 100% zonder storingen.

Veilige verbinding met de baby
Dankzij de 200 m bereik, kunnen ouders met de babyfoon Easy Control vanuit de woonkamer of tuin hun kleintje horen slapen. Een controlelampje toont ook altijd, of de verbinding met de babyunit goed is en een waarschuwingslampje toont ook optisch als de baby een geluid maakt.

Alles onder controle door een eenvoudige bediening
De Easy Control combineert de hoogste veiligheid en kwaliteit met eenvoudige bediening. De compacte babyunit wordt eenvoudig naast het babybedje of wiegje geplaatst en de ouderunit dragen de ouders bij zich.

Bij de levering beschikt over oplaadbare batterijen en een adapter, met deze kan je de babyfoon gelijk gebruiken.

De NUK Babyphone Easy Control 200: Voor het goede gevoel om er altijd te zijn.

Let op: De NUK babyfoon Eco Control beschikt over een eurostekker CEE 7/16

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Babyfoon Easy Control 200
Adviesprijs¹ 59,90 €
52,24 €