NUK Babyfoon Eco Smart Control 300

NUK Babyfoon Eco Smart Control 300

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 3 beschikbaar!

298,90 €
213,57 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 85,33 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A117969

NUK Babyfoon Eco Smart Control 300
De NUK Babyfoon Eco Smart Control 300 - De slimme manier van toezicht houden

Overdracht via een app op je smartphone, plug & play, vrij van radio- straling in de kinderkamer.
Of je nou thuis, bij de buren of op reis bent, met de NUK Eco Smart Control 300 ben je altijd dicht bij je kind. en klik op de NUK LiveCam smartphone- app laat je in briljante video en geluidskwaliteit zien, wat er op dat moment in de kinderkamer gebeurd. Dankzij de innovatieve Powerline-technologie, is de gegevensoverdracht gerealiseerd met behulp van het bestaande elektriciteitsnet. Dat betekent: Geen extra straling door de babyfoon! Zo kan je ten alle tijden zonder bedenkingen via internet in contact blijven. Ter bescherming van je kind en van jou.


Zo werkt het - zeer eenvoudig in vier stappen:

1. De camera in de kinderkamer plaatsen en aan de stekker aansluiten.
2. NUK LiveCam App downloaden en op je smartphone instaleren
3. Smartphone met WLAN verbinden en persoonlijke vergrendeling instellen.
4. De verbinding met de camera wordt gemaakt.


100% vrij van radio-straling
De Power Line Communication -technologie verbindt de camera ( kinderen) met behulp van de meegeleverde LAN-adapter via jouw internet-router/modem over de stroomleiding van je huis - dus geen extra radio- straling in de omgeving van je kind.

Plug & Play
Gewoon de stekker in het stopcontact en starten: Wereldwijde toegang tot de camera via jouw internet-router direct na aansluiting van de connectoren en installatie van de NUK LiveCam app op je smartphone. Geen extra bekabeling nodig.

Wereldwijd toegankelijk
Probleemloze video en audio surveillance van de kinderkamer via de app voor Android en iOS (iPhone®, iPad® en iPod touch®). Via Internet kan je op elk moment overal op de wereld een kijkje nemen in de kinderkamer - in briljante video en audio kwaliteit. App beschikbaar voor iOS smartphone vanaf versie 7.0 of van Android 4.0

Push Notification - Meldingen via de App
Krijg bericht zodra je kind zich beweegt of geluid maakt.

Vele extra functies:
• Installatie van de app op meerdere smartphones mogelijk
• Gegevens bescherming door individuele UID-code en persoonlijk wachtwoord
• Tweezijdige spreekfunctie om je kind gerust te stellen (Via de aansluiting van extra luidsprekers is mogelijk, niet inbegrepen)
• Observatie van de kinderkamer in het donker door infrarood-LED
• De mogelijkheid om hoge reolutie foto's via de app te maken en op micro SD kaart op te slaan (poort voor maximaal 32GB)
• Het beheer van maximaal 4 camera's met slechts 1 app - voor observatie van meerdere kinderen en ruimtesDe levering bevat:
Babyfoon: Videocamera, siliconen ring ( voor de installatie en voor de individuele aanpassing van de camera ), netsnoer
Powerline Accessoires: LAN-Kabel, Powerline-Adapter
1x Handleiding


De levering bevat: SD Kaart, Smartphone, externer Luidspreker

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Babyfoon Eco Smart Control 300
298,90 €
213,57 €