NUK Babyfoon Eco Smart Control Multi 310

NUK Babyfoon Eco Smart Control Multi 310

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 258,90 €
219,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 39,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A161496

NUK Babyfoon Eco Smart Control Multi 310
De NUK Smart Control Multi 310 - veelzijdige babyfoon om jouw baby in de gaten te houden.

Ouders zouden het welzijn van hun kleintje het liefst zo persoonlijk mogelijk in de gaten willen houden. Gelukkig is er een electronische hulp, die papa en mama het gevoel geven dat ze dichtbij hun kind zijn - ook als ze een keer niet naast het bedje kunnen zitten of één van de ouders misschien zelfs op reis is. Dat is de NUK Smart Control Multi 310! Met de betrouwbare babyfoon kun je per smartphone en tablet toezicht op de kinderkamer houden. Via de NUK Multi app kun je overal ter wereld het welzijn van jouw kind monitoren, het cameraperspectief veranderen, met de baby spreken, slaapliedjes inspelen, de kamertemparatuur controleren en video's opnemen.

Plug & Play - eenvoudig en veilig
Gewoon de stekker in het stopcontact en starten: Werelwijd toegang tot de cameria via WiFi-verbinding na het downloaden van de gratis NUK Multi-app (Android vanaf versie 4.0 en iOS vanaf versie 7.0). Veilige verbinding via alle thuis- en mobiele netwerken. Gegevensbescherming door individuele UID-code.

Wereldwijd betrouwbaar
Storingsvrij video- en audiotoezicht in uitstekende kwaliteit, overal ter wereld. Via de opname-functie kun je afbeeldingen opslaan, video's streamen en alle opnames direct op je smartphone of tablet opslaan. Hoge resolutie VGA video-kwaliteit met H.264 technologie.

Draaibare camera met infrarood-LED
Dankzij de draaibare camera met zoom-functie en LED-licht heb je altijd de hele kinderkamer in het vizier. Met de app kun je instellingen gemakkelijk op afstand beheren en veranderen.

Push Notification - Meldingen via de App
Je ontvangt een melding op de smartphone zodra het kind roept.

Vele extra functies:
• Slaaplied-functie: Liedjes inspelen via de app om de baby gerust te stellen
• Nachtlicht: Een meerkleurig nachtlicht geeft jouw kind een gevoel van veiligheid en oriëntering in het donker - rood, groen of blauw.
• Tweezijdige spreekfunctie: Neem eenvoudig contact op met de baby om hem/haar te kalmeren met jouw vertrouwde stem.
• Temperatuur-sensor: informeert je over temperatuursveranderingen in de kinderkamer.
• Gemakkelijke montage aan de muur mogelijk - voor een optimale zichthoek
• Tot wel drie personen kunnen de kinderkamer tegelijk observeren


De levering bevat:
• 1 videocamera (voor de kinderkamer)
• 1 stekker
• 1 Handleiding
• Schroeven en pluggen voor montage aan de muur


De smartphone is NIET inbegrepen!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Babyfoon Eco Smart Control Multi 310
Adviesprijs¹ 258,90 €
219,90 €