NUK Borstvoeding-Set

NUK Borstvoeding-Set

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 49,99 €
45,44 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136119

NUK Borstvoeding-Set
Vaak verlangt het leven moderne moeder, die flexibel en mobiel zijn - en borstvoeding geven is dan niet altijd mogelijk. Dat betekent uiteraard niet, dat je kindje zonder de waardevolle moedermelk moet! Het kolven van de moedermelk en het voeden met de fles, kan een zinvol alternatief zijn.
De afgekolven moedermelk loopt direct in de NUK moedermelkhouder gemaakt van temperatuurbestendig Polypropyleen. De houder is geschikt voor het bewaren, invriezen, verwarmen en voden van de melk - omvullen is niet nodig!

Deze set bevat:
• 1x NUK Jolie handkolf, met zachte silicone pads en ergonomische kolfhevel, hoog kolfvermogen
• 1x NUK borstcompressen, extra zacht, lichaamsvorm, 36 stuks
• 2x NUK Moedermelkhouder, 150 ml, incl. schroefdeksel
• Gratis 2x NUK First Choice Anti koliek silicone drinkspeen, orthodontische NUK vorm, maat 2 (6-18 maanden) S voor thee

NUK Jolie Handkolf
De NUK Jolie handkolf is in samenwerking met borstvoedingsexperten en op basis van de nieuwste medische technieken ontwikkeld, om het kolven zo eenvoudig, zacht en efficiënt mogelijk te maken. Dankzij de innovatieve techniek en de doordachte functionaliteit is het kolfvermogen optimaal. Speciale noppen op de silicone pad stimuleren de melkstroom. De zachte silicone pad past zich ideaal aan de borst aan en zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid. De kolfhevel is ergonomisch gevormd en bijzonderen eenvoudig in gebruik. De kolfkracht is individueel te regelen via de kolfhevel: Hoe verder je drukt, hoe hoger de kolfkracht. De losse onderdelen van de NUK Jolie handkolf zijn eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten, de onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser. Tot de accessoires voor de NUK Jolie handpomp horen een moedermelkhouder, standbeen, versluitplaatje en schroefring voor de fles. De NUK Jolie handkolf: De moderne oplossing voor zacht en efficiënt kolven.

NUK borstcompressen Classic
De NUK borstcompressen Classic -
Tijdens de lactatie en tot op zekere hoogte ook in de zwangerschap zijn zoogcompressen bijna altijd essentieel. NUK biedt voor elke behoefte en situatie de ideale oplossing. De NUK Borstcompressen Classic zijn inmiddels miljoenen malen verkocht. Door het speciale binnenvlies zijn de aangenaam zacht en en liggen door hun anatomische vorm perfect op de borst. De NUK bevestigingsstrips zorgen voor een goede bevestiging. Voor extra bescherming en draagcomfort voor elke dag.

NUK moedermelkhouder
Geen twijfel, borstvoeding is het beste, wat een moeder voor haar kind kan doen. Maar er zijn situaties, waarin een moeder de borstvoeding lastig kan combineren met andere activiteiten en verplichtingen. De eenvoudige oplossing is, de melk afkolven. Met behulp van de NUK moedermelkhouder, kun je de moedermelk eenvoudig bewaren, verwarmen en voeden, dit alles zonder omvullen. Daarbij kan de melk in de houder wel 6 maanden worden ingevroren. Zodat je niet vergeet wanneer je de melk afgekolven hebt, kun je datum in het tekstveldje schrijven. Aangezien de houder voor meervoudig gebruik geschikt is, kun je deze uiteraard uitkoken.

NUK First Choice+ Anti-koliek-drinkspeen silicone
Orthodontische flesspeen met brede hals waardoor drinken natuurlijk blijft. NUK First Choice+ combineert alle orthodontische voordelen van de NUK vorm met het gevoel van borstvoeding. De speen gevormd naar de tepel van de moeder tepel tijdens het geven van borstvoeding. Door de brede fysiologische vorm van de speen zorgt het zuigen van de baby voor dezelfde inspanning als bij borstvoeding en wordt daarmee het zuigritme van borstvoeding nagebootst De nieuwe ''Soft Zone'' past zich nog meer aan op het tandvlees tijdens het zuigen. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het drinken. Balanceert het vacuüm in de fles, wat koliek en de ongemakken van het inslikken van lucht bij je baby helpt te voorkomen. Door de bijzonder natuurlijke vorm wordt de NUK drinkspeen zeer goed door zuiglingen geaccepteerd. Daarmee is hij geschikt voor baby's waarbij borst- en flesvoeding met elkaar gecombineerd worden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Borstvoeding-Set
Adviesprijs¹ 49,99 €
45,44 €