NUK draagbaar nachtlampje

NUK draagbaar nachtlampje

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

28,94 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A121721

NUK draagbaar nachtlampje
NUK draagbaar nachtlampje

Het kleine draagbare nachtlampje dat kinderen helpt om in te slapen en neemt hun angst in het donker weg. Rustgevend en zacht licht voor op het nachtkastje of om bij zich te dragen.

• Klein, handelbaar en schattig - ideaal voor kinderen
• Gemaakt van zacht sillicoon dat niet heet wordt
• 3 verschillende lichtstanden, onder andere voor een wat feller licht voor de oriëntering in het donker
• Kabelloos te gebruiken
• tot wel 12 uur bruikbaar op stand 1
&bull: Helpt baby's gerust in slaap
• Oplaadbaar: de stekker is inbegrepen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK draagbaar nachtlampje
28,94 €