NUK Easy Learning Cup Fun 300ml Rood Soft Rietje van Silicone

NUK Easy Learning Cup Fun 300ml Rood Soft Rietje van Silicone

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 5 beschikbaar!
  • NUK Drinkbeker Easy Learning Cup Fun 300 ml, vanaf 18 maanden, design: Tijger
  • NUK Drinkbeker Easy Learning Cup Fun 300 ml, vanaf 18 maanden, design: Giraf

39,14 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A128699

NUK Easy Learning Cup Fun 300ml Rood Soft Rietje van Silicone
Wanneer kinderen thuis ronddwarrelen, spelen en de wereld ontdekken, is het voor papa en mama soms niet zo gemakkelijk, ze tussendoor aan het belangrijke drinken te herinneren. Met de NUK Easy Learning Cup FUN bereiken de kleintjes al spelend de aanbevolen hoeveelheid drinken op een dag, door het silicone rietje maakt ook het drinken plezier! Daarbij stimuleren de fantasievolle figuren de kleine ontdekker.

Nieuw sluitingssysteem
Met een draai kan je de deksel van de beker afsluiten. Met een draai in de andere richting, open je de drinkbeker weer om te kunnen drinken.

Duurzaam en hygiënisch
In de deksel zit het rietje veilig en hygiënisch beschermd - een extra beschermkap is voor deze beker dus niet nodig!

Lekvrij en zonder morsen
Door de speciale NUK ventielen blijft er geen drinken in het rietje achter. Zo sproeit er geen drinken uit de beker bij het openen!

Leren drinken systeem
De NUK Easy learning Cup Fun is een ideale uitbreiding op de NUK NUK Easy Learning Cups 1, 2 en 3, waarmee kinderen in drie eenvoudige stappen zelfstandig leren drinken. De NUK Easy Learning Cup FUN - Voor kinderen die de smaak van het drinken te pakken hebben!

Details:
• Vanaf 18 maanden
• Lekvrije beker met rietje
• Rietje van flexibele silicone
• Duurzaam en hygiënisch

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Easy Learning Cup Fun 300ml Rood Soft Rietje van Silicone
39,14 €