-10% op autostoelen & kinderwagens!
-10% op je autostoel /kinderwagen
Jouw kortingscode:
ZOEF6007
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
NUK First Choice + Perfect Start Set Boy 0 - 6 maanden

NUK First Choice + Perfect Start Set Boy 0 - 6 maanden

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

29,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A172412

NUK First Choice + Perfect Start Set Boy 0 - 6 maanden

  • BPA-vrij
Optimale verzorging is beste voorwaarde voor een geslaagde start in het leven. Al vele tientallen jaren vertrouwen moeders op de wereld op de hoogwaardige baby artikelen van NUK, die de algehele ontwikkeling van kindjes vanaf het begin ondersteunen en stimuleren.

Het NUK First Choice+ perfect starter set biedt de optimale uitrusting met twee 150ml en twee 300ml NUK First Choice+ babyflesjes. De set wordt afgerond door twee NUK First Choice Anti-koliek flesspenen maat 1, een NUK Genius fopspeen van siliconen, een lekvrije draaisluiting en een handige NUK flessenborstel.

De natuurlijk drinkspeen voor je baby
Orthodontische flesspeen met brede hals waardoor drinken natuurlijk blijft. NUK FIRST CHOICE combineert alle orthodontische voordelen van de NUK vorm met het gevoel van borstvoeding.

Natuurlijk en orthodontisch
De speen gevormd naar de tepel van de moeder tijdens het geven van borstvoeding. Door de brede fysiologische vorm van de speen zorgt het zuigen van de baby voor dezelfde inspanning als bij borstvoeding en wordt daarmee het zuigritme van borstvoeding nagebootst

Zacht als de moederborst
De nieuwe ''Soft Zone'' past zich nog meer aan op het tandvlees tijdens het zuigen. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het drinken.

Het NUK Anti-Koliek AIR SYSTEEM
Balanceert het vacuüm in de fles, wat koliek en de ongemakken van het inslikken van lucht bij je baby helpt te voorkomen.

Klinisch getest
Door de bijzonder natuurlijke vorm wordt de NUK drinkspeen zeer goed door zuiglingen geaccepteerd. Daarmee is hij geschikt voor baby's waarbij borst- en flesvoeding met elkaar gecombineerd worden.

De fles is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit Polypropyleen plastic (PP), vrij van schadelijke stoffen, ultra licht, zeer robuust en geschikt voor in de diepvriezer.
Extra brede fles hals, voor eenvoudig vullen en schoonmaken. Licht gebogen ergonomische vorm voor een goede grip en de brede onderkant zorgt voor een goede stabiliteit.

* Wetenschappelijk onderzoek: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6.

Accessoires

Prijs
3,49 €
Prijs
7,95 €
Prijs
16,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK First Choice + Perfect Start Set Boy 0 - 6 maanden
29,99 €