NUK FIRST CHOICE PP 150ml babyfles roze Gr.1 M

NUK FIRST CHOICE PP 150ml babyfles roze Gr.1 M

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 4 beschikbaar!
  • NUK Babyfles Baby Rose First Choice+ 150 ml, vanaf de geboorte, Gr. 1 M, motief: haas
  • NUK Babyfles Baby Blue First Choice+ 150 ml, vanaf de geboorte, Gr. 1 M, motief: Boot
  • NUK FIRST CHOICE PP 150ml babyfles blauw Gr.1 M

5,15 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A078656

NUK FIRST CHOICE PP 150ml babyfles roze Gr.1 M
NUK FIRST CHOICE Babyfles

· Verantwoord borst- en flesvoeding combineren.
· Silicone flesspeen maat 1 (0-6 maanden) M (middelfijne gaten = geschikt voor o.a. melk).
· Het NUK Anti-Koliek AIR SYSTEEM balanceert het vacuüm in de fles,wat koliek en de ongemakken van het inslikken van lucht bij je baby/peuter helpt voorkomen.
· Extra brede fles hals, voor eenvoudig vullen en schoonmaken.
· De fles is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit Polypropyleen plastic (PP),vrij van schadelijke stoffen, ultra licht, zeer robuust en geschikt voor in de diepvriezer.
· 150ml
· Kleur: roze


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK FIRST CHOICE PP 150ml babyfles roze Gr.1 M
5,15 €