NUK First Choice Soft  drinktuit

NUK First Choice Soft drinktuit

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 5 beschikbaar!

4,67 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A099709

NUK First Choice Soft drinktuit
Voor de eerste stap naar zelfstandig drinken: De NUK FIRST CHOICE Soft drinktuit van latex - eenvoudig leren drinken - lek vrij voor onderweg.

Wanneer je baby een peuter begint te worden maakt het NUK FIRST CHOICE systeem het eenvoudig om van borstvoeding, naar flesvoeding en uiteindelijk zelfstandig drinken over te gaan. De anti-lek NUK FIRST CHOICE soft drinktuit is gemaakt van latex en beschikt bovendien over het NUK AIR SYSTEEM. Het voorkomt onderduk tijdens het zuigen en vermindert zo koliek en het inslikken van lucht.

De eigenschappen van latex worden door geen ander soort kunststof gëvenaard. Bijzondere voordelen: hoge elasticiteit, extreme belastbaarheid, trek- en scheurvast, buitengewone flexibiliteit van het materiaal, milieuvriendelijkheid, voorkomt statische oplading, latex trekt geen stof aan.


Details:
• aangename en zachte drinktuit gemaakt van het natuurlijk materiaal latex
• met lekvrij drinkspleetje - ideaal voor onderweg
• eenvoudig met de schroefring los te halen en weer erop te zetten
• bevordert zelfstandig drinken
• te combineren met alle NUK FIRST CHOICE flessen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK First Choice Soft drinktuit
4,67 €