NUK Fresh Foods Set

NUK Fresh Foods Set

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 7 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 35,99 €
35,17 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136599

NUK Fresh Foods Set
De NUK Fresh Food producten maken de voorbereiding, portioneren en opslag van huisgemaakte maaltijden in kinderporties snel en gemakkelijk! De doordachte NUK Fresh Food producten voor de familiekeuken, zijn ideaal voor ouders die hun kinderen na het geven van borstvoeding, vers en gevarieerde voeding willen geven. De NUK Fresh Food producten zijn gemaakt van duurzame, BPA-vrije kunststof.

Deze set bevat:
• 1x NUK Fresh Foods Pureerset
• 1x NUK Fresh Foods ijsvormpjes
• 1x NUK Fresh Foods diepvriesvorm 9x 60ml
• 1x NUK Fresh Foods bewaardoosjes
• & GRATIS: 2x NUK Easy Learning lepels

NUK Fresh Foods Pureerset
Het NUK pureerset is perfect geschikt voor het voorbereiden van zelfgemaakte pap. Het set bevat: een kom met antislip bodem en handvaten en een stamper. Door de fijne groeven aan de binnenkant van de kom, kunnen de ingrediënten snel en gemakkelijk in pap omgetoverd worden - zelfs onderweg als het tijd is voor een gezonde snack!
NUK Fresh Food pureerset: 1,2,3 - van fruit maak pap!''

NUK Fresh Foods ijsvormpjes
Kinderen zijn dol op kleine traktaties! En moeders vinden het leuk als ze hun kleintjes iets lekkers kunnen aanbieden. Ideaal hiervoor zijn de NUK Fresh Foods ijsvormpjes. De vormpjes kunnen gemakkelijk met vruchtensap, gepureerd fruit of yoghurt gevuld worden en met de deksel in de vriezer geplaatst worden. Zo creëer je in een korte tijd 1 tot 4 kleine ijsporties. Ook geschikt voor kleine kinderhandjes.
NUK Fresh Foods ijsvormpjes Gezond snacken tussendoor!

NUK Fresh Foods diepvriesvorm 9x 60ml
Het NUK Fresh Foods diepvries potje is een innovatieve vorm van het invriezen van vers bereide babyvoeding: Het is verdeeld in negen kleine portie's, elke portie bevat 60ml - een ideale portie voor peuters. De babybvoeding wordt gemakkelijk in het potje gevuld en met de deksel gesloten, daarna kan deze ruimtebesparend in de diepvries of koelkast worden geplaatst. De zachte onderkant van de potjes zorgt voor gemakkelijk uitwerpen van de inhoud - zonder ontdooien
NUK Fresh Foods diepvriesvorm: Een handig en modern product voor de familiekeuken.

voor de opslag van babyvoeding, stapelbaar en ruimtebesparend, in 3 maten, BPA-vrij
De NUK Fresh Foods potjes zijn ideaal, om zelfgemaakte pap direct na het bereiden in de potjes te vullen en zo de verse pap in de koelkast of diepvries te bewaren. Kunnen makkelijk en ruimtebesparend in de diepvries of koelkast worden geplaatst. De potjes hebben een ronde vorm en zijn verkrijgbaar in de maten 65ml, 75ml en 85ml. Elke verpakking bevat twee potjes van elke maat. Zo heb je altijd een verse maaltijd voor je kind!
NUK Fresh Foods bewaardoosjes: Zo wordt verse babyvoeding snel en eenvoudig opgeborgen!

NUK Easy Learning lepels
De kleintjes worden steeds nieuwsgieriger en bewegelijker. Geen wonder, dat ze steeds meer voedingsstoffen nodig hebben. Dat gebeurt meestal tussen de 5e en 7e levensmaand. Dan wordt het tijd, de eerste babyvoeding te geven. Met een beetje geduld en de juiste ingrediënten, wordt de overgang van borst- of flesvoeding naar vast voedsel een ontspannen stap in een nieuwe levensfase. De NUK Easy Learning lepel is ideaal voor baby's vanaf de 6e maand.

Der NUK Easy Learning lepel - zo wordt eten kinderspel.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Fresh Foods Set
Adviesprijs¹ 35,99 €
35,17 €