NUK Ijsvormpjes Fresh Foods, 4 stuks petrol/paars

NUK Ijsvormpjes Fresh Foods, 4 stuks petrol/paars

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 4 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 9,99 €
9,61 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A082626

NUK Ijsvormpjes Fresh Foods, 4 stuks petrol/paars
NUKIjsvormpjes Fresh Foods

Gezond snacken tussendoor!

• Voor het invriezen van fruit, sap of yoghurt als een gezond alternatief voor ijs
• 2 verschillende kleuren set van 4; petrol / paars
• Een gezonde koele snack voor tussendoor.
• Ideale portie voor peuters
• De 4 vormpjes kunnen ook afzonderlijk van elkaar gebruikt worden
• BPA vrij

De NUK Fresh Food producten maken de voorbereiding, portioneren en opslag van huisgemaakte maaltijden in kinderporties snel en gemakkelijk! De doordachte NUK Fresh Food producten voor de familie keuken, zijn ideaal voor ouders die hun kinderen na het geven van borstvoeding, vers en gevarieerde voeding willen geven. De NUK Fresh Food producten zijn gemaakt van duurzame, BPA-vrije kunststof.
Kinderen zijn dol op kleine traktaties! En moeders vinden het leuk als ze hun kleintjes iets lekkers kunnen aanbieden. Ideaal hiervoor zijn de NUK Fresh Foods ijsvormpjes. De vormpjes kunnen gemakkelijk met vruchtensap, gepureerd fruit of yoghurt gevuld worden en met de deksel in de vriezer geplaatst worden. Zo creëer je in een korte tijd 1 tot 4 kleine ijsporties. Ook geschikt voor kleine kinderhandjes.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Ijsvormpjes Fresh Foods, 4 stuks petrol/paars
Adviesprijs¹ 9,99 €
9,61 €