NUK Koel-bijtring set "olifant"

NUK Koel-bijtring set "olifant"

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 15 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 5,69 €
4,59 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,10 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A043820

NUK Koel-bijtring set "olifant"
NUK Koel-bijtring set "olifant"

Voor afleiding en verzachting:
De eerste tandjes bij je baby kunnen zorgen voor slapeloze nachten voor jou en je kind. Dan is het fijn om een product te hebben met een verzachtende werking die deze belangrijke ontwikkelingsfase vergemakkelijken, afleiding en verzachting bieden en leuk zijn om mee te spelen.

De NUK Koel-bijtring helpt je kind in alle opzichten:
• De massage ring (Classic variant) masseert het gehemelte en het tandvlees, de koelring Cool variant) biedt een rustgevende koeling van de pijnlijke gebieden (zonder vloeistof) en stimuleren de aanmaak van speeksel tijdens het kauwen wat goed is tegen tandbederf. Zonder vloeistof!
• Dankzij de ergonomische vorm van de ringen, kan je alle gebieden van de kaak moeiteloos bereiken.
• De koelring biedt een rustgevende koeling van de pijnlijke gebieden (zonder vloeistof) en stimuleren de aanmaak van speeksel tijdens het kauwen wat goed is tegen tandbederf
• Natuurlijk zijn de ringen ook geschikt om mee te spelen.
• Gemaakt van hoogwaardige kunststoffen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Koel-bijtring set "olifant"
Adviesprijs¹ 5,69 €
4,59 €