Tot €50 korting vandaag!
Tot €50 korting vandaag!
Jouw korting als bedankje:
€10, €20, €30 of €50
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
NUK Luna Elektrische 2-fasen comfort-kolf

NUK Luna Elektrische 2-fasen comfort-kolf

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 9 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 99,99 €
85,03 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 14,96 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A082421

NUK Luna Elektrische 2-fasen comfort-kolf
Kolfsysteem naar natuurlijk zuiggedrag. Wanneer moeders geen borstvoeding kunnen of willen geven, is het kolven van moedermelk een goed alternatief, hierdoor hoeft de baby niet zonder de waardevolle voeding. Moeders, die regelmatig kolven, kiezen vaak voor een elektische kolf. De NUK Luna kolf is klein, licht en eenvoudig te bedienen - Op maat gemaakt, voor de behoeften van moderne moeders.

• Efficiënt : 2-fasen-rhytme, - fase 1: stimuleren melkstroom, - Phase 2: efficiënt kolven, fasen individueel selecteerbaar.
• Fijn: Traploos verstelbaar voor maximaal welbevinden.
• Zacht: Super zacht siliconenkussen met noppen voor een aangename massage en optimale aanpassing aan de borst.
• Flexibel: stekker of batterij aangedreven, inclusief wisselstekker/reisstekker (wereldwijd). Voor 100-240 V wisselstroom / 50/60 Hertz
• Inclusief NUK FIRST CHOICE+ Anti-koliek flessenspeen siliconen, maat 1 (0-6 Monate), S (extra fijn), beschermkap, schroefring, Afsluitdop, antislip voet en moedermelk bewaarflessen


Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Luna Elektrische 2-fasen comfort-kolf
Adviesprijs¹ 99,99 €
85,03 €