NUK Moedermelk bewaarfles

NUK Moedermelk bewaarfles

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!

8,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A078686

NUK Moedermelk bewaarfles
NUK Moedermelk bewaarfles

Geen twijfel, borst voeden is het beste en gezondste voor je baby.
Maar er zijn alledaagse situaties, waar moeders het borst voeden en andere activiteiten of verplichtingen in overeenstemming moeten brengen.
De makkelijkste oplossing is, de melk af te pompen. Je kunt met behulp van een hand-of elektrische borstkolf gezonde moedermelk voor je baby pompen, terwijl de melkproductie voor de borstvoeding blijft bestaan.
Zo heb je als moeder een beetje meer onafhankelijkheid tijdens de lactatieperiode.

Details:
· Voor praktisch en hygiënisch opbergen van moedermelk. Zonder opvullen, van het pompen tot voeden
· Passend voor de handborstkolf “Jolie” en alle elektrische borstkolven van NUK
· Passend voor alle NUK First Choice spenen
· Geschikt voor koeling en bevriezing, met etikettering veld voor datum en tijd
· Gemakkelijk te verwarmen, beste in een warmte die geschikt is voor baby’s


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Moedermelk bewaarfles
8,99 €