NUK MultiDry Flessenrek

NUK MultiDry Flessenrek

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

36,31 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A069281

NUK MultiDry Flessenrek
NUK MultiDry Flessenrek
Voor tot en met 6 babyflesjes en accessoires.

De NUK flessenrek is in elke keuken een echte eye-catcher , met zijn mooi modieus bloemen design en biedt plaatst voor wel 6 flessen en een heleboel accessoires.
Fopspenen, spenen en lepels vinden hier plaatst.

· Functioneel drogen van flessen en accessoires
· Voldoende ruimte, hygiënisch en veelzijdig
· Tot en met 6 flessen en andere accessoires, zoals fopspenen, spenen en lepels
· Modieus bloemen design
· Vaatwasserbestendig

· Flessen worden eenvoudig over de bloemenbladeren geplaatst. Zo kan de lucht in het binnenste circuleren - voor hygiënisch drogen
· Stabiliteit door ronde voet, die het druipende water opvangt
· Alle onderdelen van de NUK MultiDry flessenrek zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en BPA-vrij

Het NUK MultiDry flessenrek:
Een hygiënische, tijd-en ruimtebesparend alternatief voor het afdruppelen op de theedoek!


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK MultiDry Flessenrek
36,31 €