NUK potjes - set van 6

NUK potjes - set van 6

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 14 beschikbaar!

9,81 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A086188

NUK potjes - set van 6
NUK potjes - set van 6

voor de opslag van babyvoeding, stapelbaar en ruimtebesparend, in 3 maten, BPA-vrij

• Een gemakklijke opslag van babyvoeding
• Bevat 6 potjes: 2x 65ml, 2x 75ml en 2x 85ml
• Stapelbaar en ruimtebesparend
• Ook geschikt voor in de diepvries
• BPA-vrij

De NUK Fresh Food producten maken de voorbereiding, portioneren en opslag van huisgemaakte maaltijden in kinderporties snel en gemakkelijk! De doordachte NUK Fresh Food producten voor de familiekeuken, zijn ideaal voor ouders die hun kinderen na het geven van borstvoeding, vers en gevarieerde voeding willen geven. De NUK Fresh Food producten zijn gemaakt van duurzame, BPA-vrije kunststof.

De NUK Fresh Foods potjes zijn ideaal, om zelfgemaakte pap direct na het bereiden in de potjes te vullen en zo de verse pap in de koelkast of diepvries te bewaren. Kunnen makkelijk en ruimtebesparend in de diepvries of koelkast worden geplaatst. De potjes hebben een ronde vorm en zijn verkrijgbaar in de maten 65ml, 75ml en 85ml. Elke verpakking bevat twee potjes van elke maat. Zo heb je altijd een verse maaltijd voor je kind!

De NUK Fresh Foods potjes: Zo wordt verse babyvoeding snel en eenvoudig opgeborgen!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK potjes - set van 6
9,81 €