NUK Pureerset Fresh Foods, kom en stamper, paars

NUK Pureerset Fresh Foods, kom en stamper, paars

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 7 beschikbaar!
  • NUK Pureerset Fresh Foods, kom en stamper, petrol
  • NUK Pureerset Fresh Foods, kom en stamper, pistache

18,17 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A082623

NUK Pureerset Fresh Foods, kom en stamper, paars
NUK Pureerset Fresh Foods, kom en stamper

Het NUK Fresh Food pureerset: 1,2,3 - van fruit maak pap!''

• Zo worden gekookte groenten of zacht fruit gemakkelijk in pap omgetoverd.
• Kom met antislip bodem en handvaten, incl. stamper
• Gemakkelijk pureren dankzij fijne groeven.
• Ideaal voor onderweg.

De NUK Fresh Food producten maken de voorbereiding, portioneren en opslag van huisgemaakte maaltijden in kinderporties snel en gemakkelijk! De doordachte NUK Fresh Food producten voor de familiekeuken, zijn ideaal voor ouders die hun kinderen na het geven van borstvoeding, vers en gevarieerde voeding willen geven. De NUK Fresh Food producten zijn gemaakt van duurzame, BPA-vrije kunststof.
Het NUK pureerset is perfect geschikt voor het voorbereiden van zelfgemaakte pap. Het set bevat: een kom met antislip bodem en handvaten en een stamper. Door de fijne groeven aan de binnenkant van de kom, kunnen de ingrediënten snel en gemakkelijk in pap omgetoverd worden - zelfs onderweg als het tijd is voor een gezonde snack!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Pureerset Fresh Foods, kom en stamper, paars
18,17 €