NUK Silicone hoes voor 240ml glazen flesjes, lichtblauw

NUK Silicone hoes voor 240ml glazen flesjes, lichtblauw

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

8,17 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A075870

NUK Silicone hoes voor 240ml glazen flesjes, lichtblauw
NUK Silicone hoes voor glazen flesjes

Glazen babyflesjes? Natuurlijk!

Met het silicone beschermhoes van NUK zijn ook glazen flesjes bereid voor de alledaagse avonturen! Net als een tweede huid beschermt het silicone hoes alle NUK FIRST CHOICE 240 ml glasflesjes, tegen krassen, barsten, scheure en splinteren. Tegelijk zorgt het der voor dat het flesje goed in de hand ligt en niet der uit kan glijden, tijdens het voorbereiden of voeren. Dank het flexibele siliconemateriaal en de weide opening kraag is de aanwending gemakkelijk: de ouders plaatsen het flesje in de hoes en sluiten deze met de knoop: zo zijn scherven in de kamer verledentijd! En als der eens toch een flesje stuk gaat, blijven de scherven in het silicone hoes en kunnen zonder gevaar worden opgeborgen. Door de schaalventer kunnen de ouders steeds in de graten houden tot hoe ver het flesje nog gevuld is.

· Beschermt tegen: krassen, barsten, scheurden en splinteren.
· Flexibel siliconemateriaal ligt net als een tweede huid om het glazenflesje
· Weide opening kraag voor het eenvoudige plaatsen van de fles
· Passend voor alle NUK FIRST CHOICE 240 ml glazen felsjes
· Transparante hoes met schaalvenster
· Kleur: lichtblauwFles wordt niet meegeleverd!

Art: A075866

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Silicone hoes voor 240ml glazen flesjes, lichtblauw
8,17 €