NUK Starter-Set First Choice Disney

NUK Starter-Set First Choice Disney

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 24,99 €
19,62 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,37 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A137458

NUK Starter-Set First Choice Disney
De set is geschikt voor ieder babyhuishouden. Voor een perfecte start voor de baby. Een andere bijzondere highlight is het motief van de lieve Winnie the Pooh. Winnie the Pooh is de beste vriend die je je maar kunt wensen. Dat vindt niet alleen knorretje, maar ook alle kinderen ter wereld. Daarom vind je Winnie en zijn vriendjes op de flessen terug.

De set bevat een flessenbox voor max. 6 NUK First Choice flessen en 4 NUK First Choice bredehals-flessen (2x 150 ml met siliconen drinkspeen maar 1 S voor thee, water of moedermelk, 2x 300 ml met siliconen drinkspeen maat 1 M voor melk) van Polypropyleen (PP). De flessen zijn uiteraard Bisphenol-A vrij.

De flessenbox
Perfect voor de NUK FIRST CHOICE flessen Ideaal als droogrek na de reiniging, sorteren en bewaren. In een trendy kleur en gemaakt van hoogwaardig, robuust materiaal.

De anti-koliek First Choice drinkflessen
De natuurlijk drinkspeen voor je baby
NUK First Choice is gedurende vele jaren de eerste keuze voor flesvoeding. NUK FIRST CHOICE combineert alle orthodontische voordelen van de NUK vorm met het gevoel van borstvoeding. Perfect voor wanneer borstvoeding niet mogelijk is.

Natuurlijk en orthodontisch
De speen gevormd naar de tepel van de moeder tepel tijdens het geven van borstvoeding. Door de brede fysiologische vorm van de speen zorgt het zuigen van de baby voor dezelfde inspanning als bij borstvoeding en wordt daarmee het zuigritme van borstvoeding nagebootst

Zacht zoals de moederborst
De nieuwe ''Soft Zone'' past zich nog meer aan op het tandvlees tijdens het zuigen. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het drinken.

Voorkomt kolieken
balanceert het vacuüm in de fles, wat koliek en de ongemakken van het inslikken van lucht bij je baby helpt voorkomen

Klinisch bewezen
Door de bijzonder natuurlijke vorm wordt de NUK drinkspeen zeer goed door zuiglingen geaccepteerd. Daarmee is hij geschikt voor baby's waarbij borst- en flesvoeding met elkaar gecombineerd worden.

De fles is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit Polypropyleen plastic (PP): Extra brede fles hals, voor eenvoudig vullen en schoonmaken. Licht gebogen ergonomische vorm voor een goede grip en de brede onderkant zorgt voor een goede stabiliteit.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Starter-Set First Choice Disney
Adviesprijs¹ 24,99 €
19,62 €