NUK Verzorgingsset
Momenteel uitverkocht

NUK Verzorgingsset

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 43,99 €
39,86 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A137420

NUK Verzorgingsset
Deze praktische set bevat alles, wat je voor de verzorging van jouw baby nodig hebt. Naast de thermometer, de nagelschaar en de babyborstel ontvang je een neuszuiger gratis.

Producten:
• 1x NUK Baby Thermometer 2in1
• 1x NUK Baby Nagelschaar
• 1x NUK Babyborstel
• Gratis 1x NUK neuszuiger

Baby Thermometer
De lichaamstemperatuur is een belangrijke indicator van de gezondheid van de baby. Daarom is het bijzonder belangrijk voor ouders dat zij de temperatuur van hun baby nauwkeurig en snel kunnen meten. Met de NUK Baby Thermometer 2in1 is dit gemakkelijk en zeer voorzichtig mogelijk! Inbegrepen is een lithium batterij (CR 2032, 3 V) waarmee de thermometer onmiddellijk gebruikt kan worden.

Snel resultaat met 2 meetmethoden
Het NUK Thermometer 2in1 heeft een innovatieve, extra kleine metende infrarood zender. Met deze kun je binnen een halve seconde de temperatuur in het oor meten. Als alternatief kunnen de ouders de sensor gebruiken om de temperatuur over de slaap binnen ongeveer 5 secondes net zo nauwkeurig te meten.

Zacht voor de baby en gemakkelijk voor de ouders.
Het meten van de lichaamstemperatuur is dankzij de kleine punt bijzonder zacht. Met de digitale meetmethode in het oor of op de slaap, kun je zelft meten terwijl je kindje slaapt en beslissen of er nog een nauwkeurige anaalmeting nodig is. Bijzonder handig: Bij koorts zie je een rood licht verschijnen - bij een normale lichaamstemperatuur verschijnt een groen licht op de display.

Met geheugenfunctie
Je kunt de gemeten temperaturen met behulp van de geheugenfunctie gemakkelijk bijhouden.

Veelzijdig
Het NUK baby thermometer kan ook gebruikt worden voor het meten van de kamertemperatuur, babyvoeding of badwater. De LCD display toont ook de kamertemperatuur in de babykamer.

Neuszuiger
Eenvoudig en veilig in gebruik: De pompbal indrukken en de neuszuiger voorzichtig aan het neusgat houden. Het andere neusgat wordt daarbij met de vinger licht dichtgedrukt. De vingerdruk op de pompbal nu langzaam verminderen. Zo wordt loszittend slijm zacht afgezogen en is de neus weer vrij.

Nagelschaartje
De NUK Baby nagelschaar biedt de grootste veiligheid voor kleine handjes: Ze maakt nagelverzorging bij de kleinste heel eenvoudig en knipt zacht en precies. Voor bijzondere veiligheid zorgen de afgeronden punten. De messen zijn gemaakt van roestvrij staal. De handgreep is met anti-slip soft-materiaal bedekt. Voor het veilig opbergen, wordt het beschermkapje van kunststof meegeleverd.

Babyborstel
De NUK babyborstel biedt optimale hygiëne, hij is namelijk tot 60°c wasbaar. Haar nylon borstels zijn extra zacht. Ze kunnen de gevoelige hoofdhuid van je baby daarom optimaal verzorgen en masseren. Het handige handvat van de borstel ligt goed in de hand en is ook optisch een highlight in de badkamer. De hoofdhuid is in de eerste maanden nog erg gevoelig. Voor de verzorging moeten ouders daarom speciale babyborstels en kammen gebruiken. Ook wanneer de haardos nog te overzien is genieten de kleintjes van een hoofdmassage met een zachte borstel en wennen zich zo aan het dagelijkse verzorgingsritueel.

Accessoires

Prijs
17,99 €
Prijs
8,92 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!