NUK Vlekkenverwijderaar 380ml

NUK Vlekkenverwijderaar 380ml

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 15 beschikbaar!

4,57 €
Prijs inclusief BTW
(1,20 € / 0)

Productomschrijving

Prod. nr.: A085795

NUK Vlekkenverwijderaar 380ml
Verhoogt de reinigingskracht van het NUK wasmiddel, natuur gebaseerd, dermatologisch getest

• Dermatologisch getest: zacht voor baby's huid
• Effectieve formule, op basis van natuurlijke actieve ingrediënt.
• Verhoogt de reinigingskracht van het NUK wasmiddel
• Speciaal voor de baby-typische vlekken zoals melk, groente puree of fruit
• Ontwikkeld door de experts voor babyproducten en speciaal voor gebruik in de familie huishouden

Er zijn baby typische vlekjes tegen die zelfs een wasmiddel met de hoogste reinigende werking soms machteloos is. De NUK Vlekkenverwijderaar is in deze gevallen een sterke steun!

De spray wordt net voor het wassen op de hardnekkige vlekken gespoten en verhoogt zo het reinigend vermogen van het wasmiddel. Zo worden resten van melk, groenten en fruit betrouwbaar uit slabbers, body's en overhemden verwijderd - met een zachte, baby-vriendelijke geur. De effectieve werking van de spray formule is de baby zacht en is uitsluitend gebaseerd op de natuurlijke reactie van water en minerale zouten. Alle ingrediënten worden volledig uitgespoeld.

De NUK Vlekkenverwijderaar: Sterk tegen de baby-typische vlekken, zacht voor de huid van je baby. Van de experts in babyproducten.


Waarschuwing:

• Let op de instructies op de etiketten.
• Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Nuk

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Vlekkenverwijderaar 380ml
4,57 €