Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
OSANN Organizer Utensilo black
Momenteel uitverkocht

OSANN Organizer Utensilo black

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 12,95 €
5,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 6,96 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A113360

OSANN Organizer Utensilo black
De rugleuning-organizer Utensilo van Osann beschermt de rugleuning van de autostoel en biedt daarbij genoeg opbergruimte voor speelgoed & co.
Hij is meer dan alleen praktisch en mag in geen enkel voertuig ontbreken.

Eigenschappen:
• Materiaal: 100% polyester
• Afmetingen: B 38 cm x H 56 cm

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.