Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
PABOBO Dream Theater naturel
Momenteel uitverkocht

PABOBO Dream Theater naturel

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
49,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A143203

PABOBO Dream Theater naturel
PABOBO Dream Theater

De sluimerlampen van PABOBO betoveren kinderen met een fantasierijke dromenshow van muziek en licht. Projecteert lichtjes op het plafond en een kleine, zeer zachte motor laat plaatjes in de binnekant bewegen. Het apparaat speelt een slaapmelodie of begeleidt het kind onder natuurlijke klanken naar dromenland. Dankzij de LED wordt de lamp niet warm.
Vrijstaand of met een houder aan de muur bevestigd; de lamp straalt een sprookjesachtig licht in de kinderkamer uit. Met een vingerdruk kan het kind tussen drie instellingen kiezen: Een keer drukken activeert de lichtprojectie, twee keer drukken en de slaapmelodie wordt mee ingeschakeld. In de derde modus hoor je de natuurlijke klanken bij de lichtshow. Bij langer indrukken schakelt het apparaat zich uit. Verder schakelt een timer de muziek na 15 minuten uit, na in totaal 45 minuten stopt het sluimerlicht. Met een extra knop kunnen ouders de troost-modus activeren. Als het "Dream Theater" een geluid langer dan vier seconden registreert, gaat hij automatisch in de voorgaande modus aan.

• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
• Hoogte: ca. 16 cm, breedte: ca. 20 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.