Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Pabobo Lumilove Little Miss Hug roze
Momenteel uitverkocht

Pabobo Lumilove Little Miss Hug roze

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 34,98 €
29,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,03 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A143196

Pabobo Lumilove Little Miss Hug roze
Pabobo Lumilove Little Miss Hug

De schattige Little Miss Hug - met mooie haarstrik.
Overdag is ze een speelkameraadje en 's nachts - in het donker - geeft ze kinderen het geruststellende gevoel niet alleen te zijn. Als de accu helemaal is opgeladen (ca. 8 uur) geeft het Lumilove-lampje ongeveer elf uur licht.

Dankzij de modernste LED-techniek wordt de figuur niet heet, ook niet bij langere lichttijd of het knuffelen onder de dekens. De lamp is - net als de gehele Lumilove-collectie - zeer energiezuinig en duurzaam.

Geen losse kabels en draden meer voor het opladen, want de lamp heeft een USB-poort zodat hij via computer of smartphone-adapter opgeladen kan worden. Zodra de laadindicator groen wordt, is de accu helemaal opgeladen en de lamp gaat vanzelf aan!
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.