Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
PABOBO Lumilove Nachtlamp met muziek Pinguin, natuur
Momenteel uitverkocht

PABOBO Lumilove Nachtlamp met muziek Pinguin, natuur

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
49,99 €
39,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,09 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A069879

PABOBO Lumilove Nachtlamp met muziek Pinguin, natuur
PABOBO Lumilove Pinguin

Kinderen hebben de Lumilove van Pabobo graag om te knuffelen. Deze liefdevolle vriend begeleidt kinderen op alle avonturen en speelt een zachte melodie. In de avond verspreidt hij een zacht licht en je kan heerlijk met dit lichtgevende vriendje knuffelen.
Om op te laden, wordt de Lumilove eenvoudig op het basisstation geplaatst. Als de ouders de stekker loskoppelen of als het figuur van het station genomen wordt, geeft hij licht. Daarbij heeft hij een knop aan de onderkant om hem uit- en aan te schakelen.
Houd je de knop langer ingedrukt, dan speelt hij een vriendelijke melodie. De muziek helpt bij het inslapen en gaat automatisch na 15 minuten uit.

• (hoogte: ca. 15 cm, breedte: ca. 10 cm)
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.