Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
PABOBO Zenso Sfeerlamp
Momenteel uitverkocht

PABOBO Zenso Sfeerlamp

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
69,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A069815

PABOBO Zenso Sfeerlamp
PABOBO Zenso Sfeerlamp

ZenSo is de eerste sfeerlamp die voor kinderen is ontworpen.
Met drie verschillende lichtmodi past ZenSo zich aan elk moment van de dag aan.
Spelen in een fel verlichte kamer, ontspannen bij een lichtje dat geleidelijk van kleur verandert en slapen, terwijl het lampje over de dromen waakt.
De ZenSo creëert vanzelf een kleurrijke sfeer die elke kamer opfleurt.
Zacht en comfortabel vast te pakken. ZenSo reageert op aanraking. De lamp met de hand licht aanraken om de lichtmodus te veranderen.
Ook kinderen vinden deze lamp makkelijk te bedienen. De energiesparende LED's worden niet warm en ZenSo is vanaf de geboorte toegelaten.

• 700 g
• Afmetingen 14 x 14 x 25 cm
• Wordt niet warm (koude LED)
• Laagspanning: 12V transformator (bij de levering inbegrepen)

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.