PAMPERS Baby Dry Maxi Gr. 4 (7-18 kg) Maga Plus Pack

PAMPERS Baby Dry Maxi Gr. 4 (7-18 kg) Maga Plus Pack

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Pampers Baby Dry Gr.4 Maxi 7-18kg Jumbo Plus Pack
  • PAMPERS Baby-Dry Gr. 4 Maxi (7-18 kg) Maandvoordeelbox 174 stuks

34,90 €
Prijs inclusief BTW
(0,36 € / 0)

Productomschrijving

Prod. nr.: A129306

PAMPERS Baby Dry Maxi Gr. 4 (7-18 kg) Maga Plus Pack
De Micro Pearls in de Pampers Baby-Dry absorberen tot wel 30 keer hun eigen gewicht en houden zo vochtigheid beter vast. Met tot wel 12 uur droogheid kan jouw baby 's nachts lekker doorslapen om 's ochtends vrolijk wakker te worden. Pampers Baby-Dry luiers zijn verkrijgbaar in de maten 2, 3, 3+, 4, 4+, 5, 5+, 6 en 6+. Pampers Baby-Dry luiers zijn uitstekend te gebruiken met Pampers Sensitive vochtige doekjes - voor een zachte reiniging met minder vegen.

Highlights
• Micor Pearls nemen tot wel 30 keer van het eigen gewicht aan vochtigheid op.
• De droge toplaag is constant in contact met de babyhuid. Deze is zo ontworpen om nattigheid aan te trekken en zo snel mogelijk weer te drogen.
• De extra slaaplaag absorbeert snel vochtigheid en verdeelt het gelijkmatig over de kern.
• Werkende bescherming tegen herbevochtiging uit de luierkern
• Elastische boordjes passen zich aan lichaamshouding en bewegingen van de baby aan. De comfortabele pasvorm biedt uitstekende bescherming tegen lekken.
• Extra zacht en ademend

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Pampers

Pampers - extra dry, extra voordelig!

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Pampers, in intensieve samenwerking met verschillende experten en ouders, de best mogelijke kwaliteit luiers en billendoekjes om de gevoelige babyhuidjes optimaal te kunnen beschermen. Van hele kleine babybilletjes die fris op de wereld zijn tot aan handige broekjes voor kindjes die al druk aan het oefenen zijn om zelfstandig te worden. Bij elke verkochte verkochte pak met Pampers, beloofd Pampers een donatie te maken aan Unicef om zo samen te werken aan een betere toekomst voor kindjes wereldwijd.


PAMPERS Baby Dry Maxi Gr. 4 (7-18 kg) Maga Plus Pack
34,90 €