Pampers New Baby Micro (1 - 2,5 kg) 24 Stuks

Pampers New Baby Micro (1 - 2,5 kg) 24 Stuks

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

5,49 €
Prijs inclusief BTW
(0,23 € / 0)

Productomschrijving

Prod. nr.: A091648

Pampers New Baby Micro (1 - 2,5 kg) 24 Stuks
Pampers New Baby Micro (1 - 2,5 kg) 24 stuks

Vertrouwd comfort, de beste bescherming - vanaf het allereerste begin
Onze beste bescherming voor de huid van pasgeboren baby's.
Ieder klein wondertje verdient onze beste bescherming en daarom hebben onze New Baby-luiers nu een Urine Indicator die van kleur verandert.
De indicator wordt blauw als je baby plast, zodat je weet dat je baby een schone luier nodig heeft.
Ze hebben een uniek absorptielaagje dat speciaal ontworpen is om de zachte ontlasting van pasgeborenen te absorberen, zodat ze droog en beschermd blijven.
En ze zijn nu zelfs nog zachter om je baby te omhullen met comfort en bescherming.
Gebruik ze samen met de Sensitive doekjes; onze zachtste doekjes voor de meest milde Pampers-reiniging van de gevoelige huid van jouw baby.

Details:
· Pampers’ beste bescherming voor pasgeboren baby’s
· Zacht en ademend - comfort voor de gevoelige babyhuid.
· Overlappende en gewone kleefstrips - zodat de luier je groeiende baby altijd perfect past.
· Met uniek absorptielaagje
· Met Urine Indicator


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Pampers

Pampers - extra dry, extra voordelig!

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Pampers, in intensieve samenwerking met verschillende experten en ouders, de best mogelijke kwaliteit luiers en billendoekjes om de gevoelige babyhuidjes optimaal te kunnen beschermen. Van hele kleine babybilletjes die fris op de wereld zijn tot aan handige broekjes voor kindjes die al druk aan het oefenen zijn om zelfstandig te worden. Bij elke verkochte verkochte pak met Pampers, beloofd Pampers een donatie te maken aan Unicef om zo samen te werken aan een betere toekomst voor kindjes wereldwijd.


Pampers New Baby Micro (1 - 2,5 kg) 24 Stuks
5,49 €