PAMPERS Vochtige doekjes SENSITIVE Giga voordeelpack 1008 stuks

PAMPERS Vochtige doekjes SENSITIVE Giga voordeelpack 1008 stuks

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • PAMPERS Vochtige doekjes SENSITIVE 12 x 56 stuks voordeelspack Giga

25,15 €
Prijs inclusief BTW
(0,02 € / 0)

Productomschrijving

Prod. nr.: A187478

PAMPERS Vochtige doekjes SENSITIVE Giga voordeelpack 1008 stuks
Ontdek de wereld van Pampers Sensitive vochtige doekjes
Elk klein wondertje verdient zachte verzorging. Daarom hebben de Sensitive vochtige doekjes van Pampers de unieke Soft Grip Texture die de gevoelige huid mild reinigt. Aangezien de huid van jouw baby gevoelig is, zijn Pampers Sensitive vochtige doekjes dermatologisch op hun mildheid getest. Bovendien zijn de doekjes nu 15% sterker (in vergelijk met de Pampers Fresh Clean vochtige doekjes) en brengen de natuurlijke pH-waarde van de huid in balans om de gevoelige huid te beschermen. De huidvriendelijkheid van de parfumvrije Pampers Sensitive vochtige doekjes is klinisch bewezen. Pampers Sensitive vochtige doekjes zijn uitstekend te gebruiken met Pampers Active Fit luiers die ervoor zorgen dat jouw baby steeds beschermd en droog blijft.

Highlights
• Brengt de natuurlijke pH-waarde van de huid weer in balans
• Pampers' unieke Soft Grip Texture
• 15% steviger in vergelijking met Pampers Fresh Clean
• Mild voor de huid, dermatalogisch getest

De kunst van luiers verschonen
Pampers luiers bieden door het anatomisch ontwerp een perfecte en comfortabele pasvorm. Bij het verschonen hoeven de boorden van de luier niet worden aangepast.
• Positioneer de kleefsluitingen parallel aan de luierboord, in het midden van de figurenband.
• Gebruik de figuurtjes op de luier als oriënteringshulp om er zeker van te zijn dat de sluitingen de gelijke afstand hebben.
• Let op dat er geen verzorgingsproducten zoals poeder op de sluitingen komen, zodat ze goed aan de luier vastkleven.

Reinigen van de baby
Alle Pampers vochtige doekjes verwijderen bacteriën grondig. Houd bij het verschonen van de luier altijd genoeg vochtige doekjes bereid, zodat jouw baby zich schoon en fris voelt.
Veeg bij meisjes altijd van voren naar achteren om zo min mogelijk ontlasting in de buurt van de geslachtsdelen te laten komen. Let er op dat de ontlasting uit alle huidplooien wordt schoongemaakt.

Vermijden en behandelen van huidirritatie
Rode pukkeltjes op de babybilletjes duiden op luieruitslag. De redenen hiervoor zijn verschillend. Als de luier niet regelmatig wordt verschoond, komt de huid te lang in contact met ontlasting. Ook het gebruik van antibiotica kan voor huidirritatie zorgen. Zodra de baby de eerste aanvullende voeding krijgt, wordt aanbevolen om telkens een paar dagen te worden voordat je een nieuw voedingmiddel introduceert. Op die manier kun je beter beoordelen of de luieruitslag mogelijk door een bepaalde voeding wordt veroorzaakt.

Als jouw baby luieruitslag heeft, reinig dan het gehele luieroppervlak mild maar grondig met een vochtig doekje. Zorg ervoor dat de babybilletjes wat frisse lucht krijgen. Raadpleeg een arts of apotheker als de huidirritatie niet vanzelf weggaat.


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Pampers

Pampers - extra dry, extra voordelig!

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Pampers, in intensieve samenwerking met verschillende experten en ouders, de best mogelijke kwaliteit luiers en billendoekjes om de gevoelige babyhuidjes optimaal te kunnen beschermen. Van hele kleine babybilletjes die fris op de wereld zijn tot aan handige broekjes voor kindjes die al druk aan het oefenen zijn om zelfstandig te worden. Bij elke verkochte verkochte pak met Pampers, beloofd Pampers een donatie te maken aan Unicef om zo samen te werken aan een betere toekomst voor kindjes wereldwijd.


PAMPERS Vochtige doekjes SENSITIVE Giga voordeelpack 1008 stuks
25,15 €