Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Paradies Kinderkussen Lani Bio Bio 40 x 60 cm
Duurzaam
Prijs
24,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A270313

EAN: 4003708457035

Paradies Kinderkussen Lani Bio Bio 40 x 60 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.


Het kinderkussen is gevuld met fijne vezelbolletjes, de Paradies Softy s®. Het biedt een lichte, knuffelige ondersteuning voor het hoofd van uw kind. De hoes van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen uit gecontroleerde biologische teelt.

Paradies Beddengoed zorgt voor een gezond slaapklimaat en is absoluut onschadelijk voor het menselijk milieu. Dit wordt gewaarborgd Paradies door de strikte richtlijnen van de "geteste Paradies kwaliteit". Bij alle Paradies producten wordt veel belang gehecht aan verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

Productgegevens:
  • Afmetingen: breedte x lengte 40 x lengte 60 cm
  • Materiaal: 100 % biologisch katoen, afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA).
  • Extra fijne, lichtgewicht katoen maco fijn perkalijn met Feel-Well stof verfijning voor extra zachtheid.
  • Fluweel zacht geschuurd
  • Luchtdoorlatend en gemakkelijk schoon te maken
  • Materialen strikt getest op schadelijke stoffen
  • Weefsels en hoezen die medisch getest zijn op huid- en lichaamscompatibiliteit
  • Stoffen en bekledingen zonder optische witmakers
  • Ecologische productie
  • Geschikt voor mensen met een allergie
  • Verzorgingsadvies: afwasbaar tot 60°C in een zachte wascyclus
  • Gemaakt in Duitsland
Materiële verklaring:
  • Softy s® ®
    De knuffelzachte vullingen van textielvezel voor kussens. De vulvezels worden samengedraaid tot een kleine bal. Deze verdraaiing van de vezels geeft Paradies Softy het zijn ondersteunende elasticiteit en zorgt voor een goede ondersteuning van het hoofd en de nek. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te reinigen (wasbaar en geschikt voor de wasdroger) en zeer populair bij mensen die waarde hechten aan een snelle en ongecompliceerde reiniging van hun hoofdkussens. Nog een voordeel: de vulhoeveelheid kan individueel worden geregeld. Dankzij een rits op de hoes kunnen de vezelballen thuis worden meegenomen of gevuld.

  • Feel-Well-stofveredeling
    Paradies Feel-Well is een weefselveredeling op basis van plantaardige, verzorgende oliën, die ook gebruikt worden in cosmetica. De stof wordt zo mooi zijdezacht, zacht, vloeiend en verzorgend zonder dat het zijn ademende eigenschappen verliest. Zoals alle Paradies Feel-Well stoffen zijn ze Paradies bestand tegen temperatuur, veroudering en wassen.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Paradies Kinderkussen Lani Bio Bio 40 x 60 cm
5
90 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 75
 
4 Sterren
| 13
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Paradies Kinderkussen Lani Bio Bio 40 x 60 cm
Paradies Kinderkussen Lani Bio Bio 40 x 60 cm
24,95 €