Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
PEG-PEREGO ISOFIX BASE 0+1
Momenteel uitverkocht

PEG-PEREGO ISOFIX BASE 0+1

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
134,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A081418

PEG-PEREGO ISOFIX BASE 0+1
PEG-PEREGO ISOFIX BASE 0+1

Isofix Base van Peg Perego geschikt voor de Primo Viaggio Trifix 0+ autostoel en de Viaggio Duo-Fix groep 1 autostoel.
De Isofix Base is uitgerust met in hoogte verstelbare steun en geeft de correcte montage van de basis en autostoeltjes aan.

Let op!
Controleer voor de koop of de ISOFIX-bevestigingspunten in je auto beschikbaar zijn.


Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.