Philips AVENT Babyfoon SCD620/26 wit/grijs/mint

Philips AVENT Babyfoon SCD620/26 wit/grijs/mint

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

200,83 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A167850

Philips AVENT Babyfoon SCD620/26 wit/grijs/mint
Altijd in contact met jouw baby

De Philips Avent SCD620 biedt altijd een veilige privéverbinding met jouw baby. Hoor jouw baby met perfecte geluidskwaliteit en zie hem of haar duidelijk op het kristalheldere 2,7 inch LCD-scherm, zowel overdag als 's nachts.

2,7 inch scherm met hoge resolutie en kristalhelder nachtzicht

Zie jouw baby dag en nacht, met kristalhelder infraroodnachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld in het donker. Geniet van jouw slapende baby met het extra grote 2,7 inch kleurenscherm in hoge resolutie.

Bereik tot 300 meter*

Bereik binnenshuis tot 50 meter, bereik buitenshuis tot 300 meter

Met de terugspreekfunctie kan je altijd met je baby contact houden.

Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je deze essentiële functie in en kun je overal in huis met je baby communiceren.

Slaapliedjes die de baby kalmeren

Een rustig slaapliedje is de beste manier om een onrustige baby te kalmeren. Je kunt vanuit elke ruimte in huis een van de 5 rustgevende melodieën uitkiezen en je baby hiermee snel en eenvoudig in slaap laten vallen.

Beveiligde en adaptieve FHSS

Unieke handsetkoppeling voor een volledig afgeschermde, beveiligde verbinding met jouw baby. In combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie voor minimale interferentie.

Perfect helder geluid en beeld

Hoor ieder lachje, murmeltje en hikje in kristalheldere kwaliteit. Je kunt jouw baby niet alleen zien, maar ook horen met kristalhelder geluid van hoge kwaliteit.

Energiebesparende ECO-modus

Schakel de ECO-modus in om het stroomverbruik te verlagen wanneer jouw baby rustig is, terwijl je toch verbonden blijft met jouw baby via de unieke verbindingsindicatie. In de ECO-modus wordt de audio- en videoverbinding uitgeschakeld en maken de units alleen verbinding als de baby geluid maakt.

LED-indicatoren laten zien wanneer de unit verbonden/binnen bereik is

Je weet altijd wanneer de monitor binnen bereik is en is verbonden. De ouderunit waarschuwt je wanneer de monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is zodat je altijd verbonden bent met jouw baby.

Uitstekende gebruiksduur

Met de handige oplaadbare ouderunit kun je jouw baby tot wel 10 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Kies de optimale luidsterkte voor jou

Met deze optie kun je de microfoongevoeligheid van de babyunit instellen. De microfoongevoeligheid bepaalt welk geluidsniveau door de babyunit wordt opgevangen. Je zult bijvoorbeeld willen kunnen horen als jouw baby huilt, maar minder geïnteresseerd zijn in het gebrabbel.

Accessoires

Prijs
107,96 €
Prijs
26,49 €
Prijs
28,32 €
Prijs
10,14 €
Prijs
43,71 €
Prijs
28,94 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Philips AVENT Babyfoon SCD620/26 wit/grijs/mint
200,83 €