Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service

pink or blue zakelijk


pink or blue is onderdeel van de internationaal opererende webshop Babymarkt.de GmbH. Babymarkt is in Duitsland een van de marktleiders op het gebied van producten voor baby’s tot en met kinderen van 6 jaar. Vier jaar geleden zijn wij begonnen met de internationalisering van onze winkels binnen de Europese markt. Resultaat daarvan is tot nu toe 14 online winkels in lokale look and feel. Ondertussen hebben wij een van de grootste online bereiken als specialist voor alles rondom zwangerschap en kinderen. Voor elk land hebben we een team opgezet met online specialisten met getrainde klantenservice, zodat onze klanten ook daadwerkelijk bij een lokale winkel shoppen. Hiervoor werken wij bijvoorbeeld samen met lokale postdiensten, affiliate marketing bureaus en PSPs. Onze gehele marketing wordt in-house gestuurd. De resultaten hiervan zijn erg positief; een economische en snelle groei binnen de landen waar wij actief zijn.

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken aan de ene kant leveranciers, die graag via een hoogwaardig platform willen binnen Nederland willen verkopen. Maar natuurlijk staan wij open voor de mogelijkheden deze eventueel ook binnen andere landen te verkopen. Maar ook bij eventuele interesse in lokale of algemene financiële investeringen kun je graag contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat dit intern bij de juiste afdelingen terecht komt.

 

Wat bieden wij?

In eerste instantie ons snel groeiende platform in Nederland, met als eventuele optie een groot Europees netwerk aan. Onze focus ligt op een breed assortiment met een snel en gebruikersvriendelijk platform.

 

Interesse?

Neem dan contact op met Alexander en Nick. Het liefst per mail:marketing@pinkorblue.nl