Play-Doh Cupcake Carousel

Play-Doh Cupcake Carousel

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 29,99 €
24,55 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,44 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A151233

Play-Doh Cupcake Carousel
Cupcakes - de nieuwe baktrend - doen hun intrede in de wereld van Play-Doh! Vorm de cupcake-bodem met de circustent, pers leuke toppings met de kneedpers op de cakes en maak verschillende versieringen met de vormpjes. Zet de cupcakes vervolgens in het reuzenrad om ze te etaleren en te laten ronddraaien. Inclusief allerlei toebehoor zoals 2 bakjes Play-Doh en en 3 bakjes Play-Doh Plus.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: B1855EU4
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Advies voor ouders: Bevat tarwe. Niet geschikt voor consumptie. De kneedmassa na het spelen altijd terug in het bakje doen en sluiten.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Play-Doh Cupcake Carousel
Adviesprijs¹ 29,99 €
24,55 €