Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
PLAYMAIS - MOSAIC Little Friends
Momenteel uitverkocht

PLAYMAIS - MOSAIC Little Friends

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 9,99 €
7,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,09 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A073948

PLAYMAIS - MOSAIC Little Friends
PLAYMAIS®

PlayMais is kleurrijk, fantasievol en natuurlijk knutselmateriaal. Al spelend met PlayMais ontwikkelen kinderen op natuurlijke wijze hun motoriek en creativiteit, gevoel voor kleur en compositie. PlayMais kun je knippen, kneden, plakken, snijden, vervormen en rollen.

Bovendien is PlayMais een 100% biologisch afbreekbaar product. De stukjes zijn geproduceerd van maïsmeel, water en levensmiddelenkleurstoffen.

Eindeloos speelplezier vanaf 3 jaar!


Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.