pp-Babyflesje 300ml rood met silicone speen Gr.2 M

pp-Babyflesje 300ml rood met silicone speen Gr.2 M

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • pp-Babyflesje 300ml zwart met silicone speen Gr.2 M

14,95 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A075940

pp-Babyflesje 300ml rood met silicone speen Gr.2 M
NUK FIRST CHOICE Disney

De natuurlijke drinkspeen van NUK FIRST CHOICE is sinds vele jaren de eerste keus voor baby flesvoeding. Dankzij de bijzonder natuurlijk vormgegeven wordt de nuk drinkspeen goed geaccepteerd door zuigelingen, vooral als borst en flesvoeding gecombineerd worden.

Door de nieuwe softzone, is de speen bijzonder zachte en orthodontisch - voor een natuurlijk drinkgevoel.

Dankzij het verbeterde anti-koliek air systeem wordt babykoliek voorkomen en kan uw kind ontspannen drinken, zonder daarbij lucht te slikken.

Gemakkelijk vullen en schoonmaken door een brede fles hals, de brede bodem zorgt voor een stabiele stand.

Een highlight is de Mickey Mouse print op het flesje, die uw kind zeker leuk gaat vinden!

• Optimaal om te combineren van borst en flesvoeding
• Verbeterd anti-koliek air systeem
• Extra weide flessen hals voor gemakkelijk vullen en verschonen
• van polypropeen
• 300ml
• Kleur: rood
• Speen: Gr. 2 M

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


pp-Babyflesje 300ml rood met silicone speen Gr.2 M
14,95 €