Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
PUKY Autoped R1 Lovely Pink (5162)
Momenteel uitverkocht

PUKY Autoped R1 Lovely Pink (5162)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!

59,99 €
54,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,09 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A030703

PUKY Autoped R1 Lovely Pink (5162)
PUKY Autoped R1 Lovely Pink (5162)

De Autoped is een step in een nieuwe jasje. Ze zijn sterk, labiel en lopen als een trein. Hierop vooruit steppend betekent een goede conditietraining en daarbij ook een coördinatietraining. Door de grote wendbaarheid en snelheid leert jullie kind omgaan met het bewaren van evenwicht en overzicht. Jullie kind zal op een plezierige manier de regels van de zwaartekracht leren kennen.

De Autoped heeft hoogwaardige schuimbanden, stuur met kogellager, een anti-slip voetenplaat, veiligheidshandvatten en een stootvaste poedercoating. Dit alles maakt het tot een uniek en groot plezier brengend vervoersmiddel.

• Afmetingen: 75 x 55/67 cm
• Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden oud (ca. 90 cm).


Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Puky

Puky - veilig kind zijn!

Met de kindervoertuigen van Puky kunnen kindjes al op vroege leeftijd genieten van fietstochtjes. Van driewielers, loopfietsjes tot aan fietsen, de producten van Puky zijn niet alleen stijlvol, maar zijn voornamelijk ook bekend om de waardebehoud en kwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring is het bekende merk, made in Germany, een perfect keus voor jouw kindje. Naast fietsjes heeft Puky ook passende accessoires. Ontdek onze Puky producten hier!