Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Puky Fiets Z2 Rood
Momenteel uitverkocht

Puky Fiets Z2 Rood

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
159,89 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A050839

Puky Fiets Z2 Rood
Fiets Z2
Kleur: rood

Vierkantaandrijving; de velgen, het stuur en de pedalen zijn kogel gelagerd. De rembeugel is kindvriendelijk en verstelbaar, daarbij heeft de fiets zowel een velgrem evenals een terugtraprem voor dubbele veiligheid. De fiets heeft een lage instap, waardoor op en afstappen gemakkelijker is. De voorbouw is met schuinkous, de velgen zijn van aluminium.
Puky zekerheids-set:
Bel, kussen op het stuur, voor- en achter reflector. Kunststofrandbeschermer op het voorspatbord en veiligheidshandvatten op het stuur. Het frame is bespoten met een stootvaste poedercoating.
Afmetingen: Hoogte 90 cm, laagste zadelpunt vanaf bodem: 44 cm / doorsnee van de velgen ca. 30 cm

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud (vanaf ca. 95 cm).

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Puky

Puky - veilig kind zijn!

Met de kindervoertuigen van Puky kunnen kindjes al op vroege leeftijd genieten van fietstochtjes. Van driewielers, loopfietsjes tot aan fietsen, de producten van Puky zijn niet alleen stijlvol, maar zijn voornamelijk ook bekend om de waardebehoud en kwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring is het bekende merk, made in Germany, een perfect keus voor jouw kindje. Naast fietsjes heeft Puky ook passende accessoires. Ontdek onze Puky producten hier!