Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
PUKY Fiets Z6 anthrazit/citron 4208
Momenteel uitverkocht

PUKY Fiets Z6 anthrazit/citron 4208

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 179,99 €
179,89 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A152423

PUKY Fiets Z6 anthrazit/citron 4208
Kinderen kunnen vaak meer dan men denkt als men ze maar hun gang laat gaan. Over de fietsen van Puky wordt lang en breed nagedacht, en na meerdere concepten ontwikkeld te hebben, mag je er vanuit gaan dat alles zo’n beetje vanzelf gaat met zo’n fiets. De diepe instap zorgt voor een eenvoudig op- en afstappen. De kindvriendelijke framegeometrie garandeert een veilige, comfortabele en gezonde zithouding en de standaard PUKY veiligheidsset beschermt tegen mogelijke verwondingen. De robuuste poedercoating evenals hoogwaardige componenten zorgen voor een lange levensduur.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 4208
• Wielen, aandrijving en pedalen zijn kogelgelagerd
• Lage instap
• PUKY-Veiligheidsset
• Lichaamslengte: vanaf 105 cm / kruishoogte: 45 cm
• Productgewicht: 9,9 kg
• Aanbevolen leeftijd: 3+

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Puky

Puky - veilig kind zijn!

Met de kindervoertuigen van Puky kunnen kindjes al op vroege leeftijd genieten van fietstochtjes. Van driewielers, loopfietsjes tot aan fietsen, de producten van Puky zijn niet alleen stijlvol, maar zijn voornamelijk ook bekend om de waardebehoud en kwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring is het bekende merk, made in Germany, een perfect keus voor jouw kindje. Naast fietsjes heeft Puky ook passende accessoires. Ontdek onze Puky producten hier!