Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
RAVENSBURGER 3D Puzzleball - Disney Palace Pets
Momenteel uitverkocht

RAVENSBURGER 3D Puzzleball - Disney Palace Pets

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
15,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A129680

RAVENSBURGER 3D Puzzleball - Disney Palace Pets
Beleef puzzelen in 3D !

Stuk voor stuk wordt deze bonte 3D puzzel dankzij de Easyclick Technology perfect opgebouwd. Zo ontstaat er een stabiele 3D puzzelbal, zonder te lijmen. De nummering op de achterzijde van de puzzelstukjes vereenvoudigd het sorteren.

Details:
• Fabrikant-Art.-Nr.: 12261
• 108 Stukjes
• Ø 15 cm
• Vanaf 7 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!