Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
RAVENSBURGER Aqua Doodle® Winnie The Pooh
Momenteel uitverkocht

RAVENSBURGER Aqua Doodle® Winnie The Pooh

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
15,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A146546

RAVENSBURGER Aqua Doodle® Winnie The Pooh


Vul de stift met water en het tekenen en kleuren kan beginnen! Als het water verdampt, verdwijnt alles en kan de pret van vooraf aan beginnen!Details:
• Fabrikant-Art.-Nr.: 04494
Vanaf 18 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!